Запорізький національний університет

Офіційний сайт Нова версія
/ Головна сторінка ЗНУ / Університет / Факультети / Математичний факультет / Освітні програми / Програмна інженерія  

Програмна інженерія

Перелік дисциплін, які вивчаються

Підготовка фахівців за напрямом «Програмна інженерія» проводиться на факультеті з 2009 року. Після закінчення навчання випускники одержують кваліфікацію «Фахівець з розробки та тестування програмного забезпечення».

Науковий напрямок «Програмна інженерія» належить до галузі знань «Інформатика та обчислювальна техніка». Акцент при підготовці фахівців даного напряму робиться на поглиблене вивчення сучасних технологій розробки програмного забезпечення.

Студентам пропонуються серія загально-професійних та спеціальних курсів, які дозволяють засвоїти сучасні програмні оболонки та системи програмування для їх застосування у практичній діяльності. В процесі базової підготовки студенти вивчають широкий спектр відповідних дисциплін: об'єктно-орієнтоване програмування, архітектуру та проектування програмного забезпечення; операційні системи; бази даних; мову програмування Java; візуальні мови програмування тощо.

Випускники напряму можуть отримати наступні спеціальності: програміст, тестувальник програмного забезпечення, системний аналітик, системний адміністратор, web-дизайнер та інші.

Випускники за фахом «Програмна інженерія» можуть працювати у спеціалізованих компаніях з розробки програмного забезпечення, у інформаційно-аналітичних та обчислювальних центрах великих підприємств та установ, а також у будь якій галузі, де застосовується програмне забезпечення.

08.07.2013 14:37
Календар подій

Це цікаво:

Радио Університет Студентський портал Пороги

© 2012 ЗНУ Запорізький національний університет, 69600, м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, тел./факс +38 (061)228-75-08
Адреса електронної пошти веб-майстра webmaster@znu.edu.ua