Запорізький національний університет

Офіційний сайт Нова версія
/ Головна сторінка ЗНУ / Університет / Факультети / Біологічний факультет / Графік навчального процесу та розклад занять / Заочна форма навчання / Мисливське господарство (магістратура)  

Мисливське господарство (магістратура)

Оголошується набір в магістратуру за спеціальністю 8.09010302 «Мисливське господарство» з наданням освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр».

Спеціальність «Мисливське господарство» ліцензовано Міністерством освіти і науки України.

Випускники магістратури отримують кваліфікацію 2213.2 «Мисливствознавець».

Термін навчання – 1,5 року (3 семестри)

Вартість навчання – 4200 грн. за семестр

Форма навчання – денна. Навчання проводиться за контрактом.

У відповідності до ст.. 44 пункту 10 «Закону України про вищу освіту», та умов прийому на навчання (Наказ МОН України № 1172 від 15.10.14) прийом до навчання в Магістратуру здійснюється за результатами екзаменів з біології та іноземної мови на основі ступеню «Бакалавра» за напрямом підготовки 6.090103 «Лісове і садово-паркове господарство» та ОКР «Спеціаліст» за спеціальністю 7.09010302, а також ступенів «Бакалавр» і ОКР «Спеціаліст» здобутого за іншою спеціальністю за умови проходження додаткових вступних випробувань з урахуванням середнього балу диплому.

Фахівці спеціальності «Мисливське господарство» можуть займати посади головних спеціалістів в обласних Департаментах екології та природних ресурсів, обласних екологічних Інспекціях Міністерства екології і природних ресурсів, та Агентства лісових ресурсів та підчинних їм державних підприємств лісомисливського спрямування.

Навчальний план підготовки магістрів за спеціальністю «Мисливське господарство» передбачає вивчення наступних дисциплін:

Філософія природокористування; Інформаційні технології у мисливському господарстві; Управління популяціями мисливських тварин; раціональне використання та оптимізація мисливських угідь; Стандартизація та сертифікація мисливської продукції; Іммобілізація і транспортування тварин; Полювання та мисливські господарства світу; Етика та культура полювання; Економіка мисливського господарства.

Початок занять – 1 вересня 2015 року

Перелік документів:

  • заява;
  • документ про освіту (бакалавр, спеціаліст) оригінал;
  • додаток до диплому (оригінал та ксерокопія);
  • медична довідка за формою 086-У;
  • копія довідки про щеплення;
  • 6 фотокарток розміром 3 х 4см;
  • витяг з трудової книжки (якщо така є) з завіреною кожною сторінкою;
  • ідентифікаційний код.
  • Прийом документів з 1 липня 2015 року за адресою: 69600 м. Запоріжжя вул. Жуковського, 66

    02.06.2015 16:39
    Календар подій

    Це цікаво:

    Радио Університет Студентський портал Пороги

    © 2012 ЗНУ Запорізький національний університет, 69600, м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, тел./факс +38 (061)228-75-08
    Адреса електронної пошти веб-майстра webmaster@znu.edu.ua