Запорізький національний університет

Офіційний сайт Нова версія
/ Головна сторінка ЗНУ / Університет / Коледжі / Торговий коледж ЗНУ / Освітні програми / Виробництво харчової продукції  

Виробництво харчової продукції

Випускник отримує знання нормативно-технічної документації, що регулює його діяльність, правові та організаційні питання охорони праці, санітарії, гігієни; організації роботи підприємств ресторанного господарства та виробництва; методи формування якості готової продукції та сировини; знання основ менеджменту підприємства ресторанного господарства.

Фахівець цієї спеціальності вміє керувати виробничо-господарською діяльністю підприємства; спрямовувати її на забезпечення високої якості приготування страв та високого рівня обслуговування; організовувати постачання підприємства сировиною, забезпечувати належний рівень ефективності виробництва, впроваджувати нові технології; створювати умови для прибуткової діяльності підприємства в конкурентному середовищі; організовувати планування, облік, звітність підприємства, складати технологічну документацію з приготування страв; організовувати і проводити контроль якості страв.

Може обіймати посаду: технолога, адміністратора, начальника цеху малих виробництв, завідувача виробництвом, шеф-кухаря, техніка-лаборанта, метрдотеля, інструктора виробничого навчання.

09.04.2014 14:54
Календар подій

Це цікаво:

Радио Університет Студентський портал Пороги

© 2012 ЗНУ Запорізький національний університет, 69600, м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, тел./факс +38 (061)228-75-08
Адреса електронної пошти веб-майстра webmaster@znu.edu.ua