Запорізький національний університет

Офіційний сайт Нова версія
/ Головна сторінка ЗНУ / Університет / Факультети / Факультет іноземної філології / Освітні програми / Французька мова та література  

Французька мова та література

Перелік дисциплін, які вивчаються

Підготовка фахівців за професійним спрямуванням “Французька мова та література ” проводиться з 1986 року. Випускники отримують кваліфікації: “Бакалавр філології. Викладач французької мови та літератури”, “Філолог. Викладач французької мови та літератури, викладач другої іноземної мови”, “Магістр філології. Викладач французької мови та літератури у вищих навчальних закладах. Викладач другої іноземної мови”.

Студенти, що навчаються за професійним спрямуванням “Французька мова та література ”, обирають другу іноземну мову з трьох іноземних мов: німецьку, англійську або іспанську. В залежності від обраних двох мов, студентам пропонується вивчення на вибір третьої іноземної мови. Для студентів за напрямом “Французька мова та література” викладаються такі спецкурси: “Міжкультурна комунікація”, “Етнолінгвістика”, “Методика викладання у вищій школі”, “Регіональне варіювання мови”, “Актуальні проблеми вивчення історії зарубіжної літератури”, “Лінгвістика тексту та дискурсологія”, “Теорія методів синтаксичного аналізу”, “Семантичні теорії лексики”, “Принципи та методи лінгвістичного аналізу художнього тексту”.

Студенти за професійним спрямуванням “Французька мова та література” під час навчання проходять практику з основної та другої іноземної мови у середніх та вищих навчальних закладах міста. Беруть участь у супроводі та синхронному перекладі іноземних делегацій. Це професійне спрямування користується широким попитом. Випускники мають змогу обіймати не тільки посаду викладача школи та вищого навчального закладу, а також посаду перекладача, або будь-яку іншу, що потребує глибоких знань кількох іноземних мов.

08.07.2013 14:30
Календар подій

Це цікаво:

Радио Університет Студентський портал Пороги

© 2012 ЗНУ Запорізький національний університет, 69600, м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66, тел./факс +38 (061)228-75-08
Адреса електронної пошти веб-майстра webmaster@znu.edu.ua